Open positions

Produktutvikler
Er du kreativ, uredd og nysgjerrig? Har du interesse for tekniske utfordringer, og liker å løse problemer? Liker du å jobbe i team samtidig som du er selvdrevet? Da er kanskje Sapeg rette arbeidsgiver for deg.

Sapeg utvikler og produserer verktøy og slitedeler med tungstenkarbid (hardmetall) for industrikunder over hele verden. Vi har som eneste selskap i Norge egen produksjon av hardmetall (sintered tungsten carbide).Våre produkter består typisk av en kombinasjon av stål og hardmetall og er for det meste skreddersøm utviklet for den enkelte kunde eller kundesegment. Største kunder er aluminiumsindustri, maskinprodusenter for papirindustri og oljeutstyrsprodusenter. Vår styrke er evnen til å løse problemer og utfordringer for kunder.


Det betyr at du som produktutvikler i Sapeg også vil jobbe en god del med kundebesøk og må regne med noe reisevirksomhet. Sapeg kjøper også inn produktutvikling ved behov og du vil da jobbe i team med innleide konsulenter. Sapeg har egen produksjon og du vil være involvert i den kontinuerlige prosess med utvikling av nye verktøy og forbedring av produksjonsmetoder. For denne stillingen ønsker vi en god lagspiller med evne til å jobbe selvstendig.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:
  • Mastergrad eller tilsvarende innen industriell design / maskin / produktutvikling
  • Grunnleggende kunnskap i 3D-modellering og arbeidstegning
  • Interesse for mekanisk design og problemløsning
  • Teamarbeider med evne til å jobbe selvstendig 
  • Sans for å jobbe tett med kunder
  • Nyutdannet eller noen års erfaring
Sapeg er en familieeid bedrift med 9 ansatte. Selskapet har en lang historie, og unik kompetanse / unike produkt. Selskapet opplever en positiv utvikling og ser for seg jevn vekst i årene framover. Vi har et godt arbeidsmiljø med forskjellig kompetanse. Vi holder til i moderne produksjonslokaler ved Sandmoen rett utenfor Trondheim.
Vi tenker langsiktig og ønsker å bygge lag, det er derfor viktig for oss å investere i den ansattes utvikling, du vil få opplæring i selskapets unike teknologi og produkter. Som del av et lite selskap vil du få en nøkkelposisjon for å bidra i utviklingen av selskapets produkter og teknologi. 

Kontakt: Teknisk sjef Svein Gjølmesli, 92 05 05 44, svein@sapeg.no
Construction

Personvern